Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spår i bloggosfären

 

under det döende tjugonde seklet
hov Människa upp sin mun
och sjöng ut
det är förfärande
det är vackert vidrigt oskuldsfullt
ondskefullt
det är vad intet öga sett och intet öra hört
intill nu

så detta är dina tankar
din frihet Människa
din poesi och dina intriger
så vulgärt och storslaget
pornografiskt
lidande
längtansfullt
demagogiskt
indoktrinerande
lögnaktigt
brutalt uppriktigt
kärleksfullt
och så massivt anspringande
bildstormande

dina spår Människa
i bloggosfären
förskräcker och förundrar

vart går du?




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 17:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det finns ett liv utanför och du skriver så tänkvärt,
speciellt i frågan "vart går du?"
2009-01-12

  Susanne Ljung Adriansson VIP
"Elektroniskt babbel" har jag kallat det själv i en text... men allt detta skrivande visar väl på ett behov hos många att uttrycka sig, meddela sig, kommunicera... ett behov som förstås fanns förr också, innan "bloggosfären" men som nu kan komma till uttryck på ett helt annat sätt än förr.
2009-01-12

    Madeleine Ågren (Maduska)
Intressant vinkling! Läste med ett leende.
2009-01-12

    Tea Alex
Tänkvärt!
2009-01-12

  aol
bara så sann livspoesi bravo
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Quo vadis?

Ja, vägarna är väl lika många som det finns människor, men alla leder inte rätt.
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger