Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen är större än orden.






Ett brusande vattenfall

störtade ner längs en bergvägg

himlen täcktes av mörka molen

som gav intrycket av

att ett oväder är på väg

platsen

DÄR

jag rör mig är varken dag eller natt

utan skymningens dunkla ljus

från ögonblick till ögonblick

följer livsrörelse

upplevelse av kärlek, gäldje

och av insikt om sanningen

en fågel i sitt bo

på en utskjutande klippa

i den bergväggen

låg trygg och prisade sin dag

trots oron

runt omkring sig

DÄR

hittade hon lugnet

mitt i stormen

Sanningen är större än orden.

8/1.2009, Nasrin






Fri vers av Nasrin
Läst 652 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-01-12 20:07



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja sanningen ÄR större än orden- och mitt i stormen är det lugnt
Suveränt diktat
2009-05-13

  Eaglemountains VIP
Sanningen och kärleken är störst
och båda var först

Vacker berättelse .....
2009-04-19

  Gisela Nordell
Fin som porlande vattenfall
2009-03-11

  MeAmmie VIP
Vilken fin hyllning till sanningen! Men dina ord gör den fullkomlig! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-19

  prinscess VIP
vad fint
2009-01-14

  Losnall
Sannerligen vackert och djupt.
2009-01-13

  Quasimodo
Sanningen här i det att hur än livet stormar och river så finns en stillhet och lugn där inne i oss att var i och vila tryggt med !!! Fint i ditt uttryck här !!!
2009-01-13

  Gunnel André VIP
Åh så vackert!
2009-01-12

  Sladjana Zubcevic
"DÄR

hittade hon lugnet

mitt i stormen

Sanningen är större än ord."
Underbart skrivet!
2009-01-12

  friheten
Vacker skriven
2009-01-12

  Larz Gustafsson VIP
Men sanningen finns uttryckt i ord. Sextiosex böcker. Från och med Första Mosebok till och med Uppenbarelseboken.
Summan av Guds Ord är sanning (Psaltaren 119:160).
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin