Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skydd av stormen


när det stormar ute
finner vi ro
vi bygger en bro

mellan oss
ett slott i sanden
bakom vågorna

om du ser honom
ge honom skydd och
sandkorn..

inte ett ord
behövs..
i skydd av stormen




Fri vers av frantic
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-12 22:41



Bookmark and Share


  Miss Mod
"inte ett ord
behövs..
i skydd av stormen", mycket vackert.
2009-01-13

    ej medlem längre
Verklig vacker poesi,
rent av, rakt av,
bara så..
Kram
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic