Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orätter



DNA är numer en ”polisiär”
Rättighet
Du får alltså inte neka
För 3 år sedan så var det c:a 3000
Är numer, 20 000 st
I registret

Liksom i fingeravtrycksregistret
Och de inaktuella avförs aldrig någon
Dessutom så har fingeravtryck
C:a 25% felalaktiga vid bedömning

På varje gripen ”gärningsman”
Så sitter de mellan 2-3 helt oskyldiga
En häktningsdomstol i Dalarna
Häktar 2 st ”gärningsmän”
Trots att de bevisligen inte känner varann

Men domstolen tar in båda samtidigt
Samma domstol
Fast de vet att de inte
Kan ha gjorts av båda

(I USA så hade åklagaran
Troligen fått fängelse…)


(Källa ”Leif G W Persson”
Intervju i radio)


De finns en "hemlig" överens kommelse
mellan vissa länders myndigheter
och skrivarproducenter
för "osynlig spårning"
på utskrifter






Fri vers av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO