Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter initiativ från den Människofientliga Regeringen Schweinfeldt FÖRSVINNER DISCIPLINPÅFÖLJDEN vid , bl a GROVA TJÄNSTEFEL inom Vården .


"Lex Sarah blir en Papperstiger !"

Lex Sarah (uppkallad efter en modig anställd som anmälde vårdslösa arbetskamrater på ett Äldreboende) blir, snart, en Papperstiger, eftersom alla åtgärder mot Vårdslösa (eller "Sanslösa") Kolleger blir Betydligt Färre eftersom den DIREKTA DISCIPLINPÅFÖLJDEN försvinner . Nu ska det hela gå via SOCIALSTYRELSENS SLUTNA RUM och ALL INSYN FRÅN ALLMÄNHETEN FÖRSVINNER, TOTALT ! Hoppas att Svenska Folket ,äntligen, FÖRSTÅR, Vilka ASGAMAR SOM STYR SVERIGE ! Med den STORE BEDRAGAREN I SPETSEN: "SKETRIK SCHWEINFELDT " !!!

M

Källa : SVT (nyheter) 090113




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 08:41



Bookmark and Share


    Calin
Varför är jag inte förvånad över detta tilltag från diktator Schwinfeldt?
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska