Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänskligt sett!




Du visade mig vägen

 

du visade mig att allt
även det otänkbara är möjligt
inte bara möjligt
oundvikligt

jag kunde aldrig föreställa mig
ett liv där du inte fanns

när du dog
tog du med dig
all min ångest inför döden

där du gått före
där vågar också jag gå




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-13 13:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vissa får gå före och röja väg.
Det här kan förefalla ytterst bizarrt, men jag minns en gammal proggsång om Sovjetunionen: "Det var det folk som fick gå före och röja väg, göra de misstag vi kan dra lärdom utav".
Jag vet att du kan greppa själva kontentan och bortse från de politiska aspekterna.
2009-01-13

  Eva Langrath VIP
En nåd är dett att vara med om detta. Tack att du delade.
Eva
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger