Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Stilla
Nu är vintern över
Stilla
Nu kan vi ta nya tag
Stilla
Låt oss andas in vårluften
Stilla
Låt oss börja om på nytt bland trädknoppar
Stilla
Ge allt en ny changs
Stilla
Ge de runt omkring oss en tid till
Stilla
Önska oss till det goda
Stilla
Önska fram det hopp som försvunnit
Stilla




Fri vers av Erev
Läst 273 gånger
Publicerad 2009-01-13 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev