Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck

Jag trodde allt var lätt
Att leva livet på rätt sätt
Utan problem eller brister
Men allting har sina tvister
Jag finns här för att leva
Jag finns här för att dö
Rädd för vad som kommer att ske
Kommer ingen att se
När jag faller mot min grav
Lever ut min sista dag.




Övriga genrer av ffridaah
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffridaah
ffridaah