Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camilla

Du är mitt blod mitt allt
Och utan dig vore mitt hjärta kallt
Ofta när jag finns på botten
Når du mig från toppen
Du gör mig lycklig och glad
Och jag vill se dig varenda dag
Alla skulle haft en vän som du
För du gör allting bra ju
Min kärlek till dig kommer aldrig försvinna
För du har mitt hjärta att vinna.




Övriga genrer av ffridaah
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 21:17



Bookmark and Share


  Angeria
jätte fin=)
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ffridaah
ffridaah