Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ffs

Jag har känt sorg
Jag har känt smärta
Det var dagen efter du kom in i mitt hjärta
Du borde inte vara älskad
Alla borde hata dig för att du
gett mest sorg, mest svek
Ingen borde få känna sig så oälskad som jag kände mig
Mitt hjärta ville spricka av all smärta
Men jag överlevde för jag släppte taget om dig.




Övriga genrer av ffridaah
Läst 172 gånger
Publicerad 2009-01-13 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffridaah
ffridaah