Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-.-

Hur kommer jag att någonsin kunna se dig i ögonen igen.
Efter allt det som du gjort mot mig har fått mig att vilja gå under.
Är så dum som trodde att du var annorlunda, något bättre.
Men du är precis som alla andra. Du svek mig precis som alla andra.
Det fanns en tid då du fanns där för mig och jag litade verkligen på dig.
Jag visste att du ställde upp för mig. Och att jag var någon för dig.
Jag var tydligen den du levde för och den du ville leva med.
Aldrig igen kommer jag att göra samma misstag.
Vet att du inte finns kvar, att den jag träffade inte längre existerar.
Du är död. Den enda som finns kvar är minnet av dig och den skepnad som går omkring och låsas vara du. Men jag vet att du inte finns där, nej jag vet att du inte längre är här.




Övriga genrer av ffridaah
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffridaah
ffridaah