Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

Jag hatar allting du gör
Dig hatar jag tills jag dör
Jag är trött på ditt svek
Du tar allting som en lek
Trött på dina lögner
Som får mig att gå sönder
Jag är less på dig
Eftersom du har fått mig
Att tro på dig
Jag förlåter dig aldrig.




Övriga genrer av ffridaah
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 21:23



Bookmark and Share


    Skrivarn
Starka känslor-starka ord som utrycks
2009-01-18

  Angeria
du formulerar ditt hatt med stark känsla

hoppas aldrig den blir riktad mot mig
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

ffridaah
ffridaah