Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dot,dot,dot

I tidens finaste ljus finns en stor lättnad och bekvämlighet.
Allt ifrån bättre dagar och ljusare tider kan vara uteslutna.
Det som funnits förr finns inte mer och kommer inte komma tillbaka.
På något eller annat sätt finns det där men minnet är blott.
Du kan längre inte minnas att något som var så bra är så dåligt nu.
Allt är en stor lögn och du fösöker finna rätta vägen till sanningen.




Övriga genrer av ffridaah
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffridaah
ffridaah