Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dumma, dumma, dumma dig.

Jag kan inte finna några ord som kan förklara
Eftersom det är inte såhär jag vill att det ska vara
Vill inte gå runt och tro på något som lycka
Har lärt mig att det inte finns något att tycka
Ifall man en gång fått ett brustet hjärta
Så kommer det alltid finnas smärta
Jag vågar inte gå runt och hoppas






Övriga genrer av ffridaah
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-18 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffridaah
ffridaah