Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prismavärld



Lilla prismavärld
vad ont du gör
så suddig, våt och salt

Du föds ur ett hål
någonstans där inne
Ett hål som suger kraften
ur själen

Du genomlever några andetag
några blinkningar och du löses upp
Men dina isande dimridåer ligger kvar
även då du rinner ner för kinden




Fri vers av HQ
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-13 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ