Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är nykär Därför skriver jag banala dikter och kopierar från franska lexikon.


On peut lire sur son visage l'amour qu'elle lui porte

Tu est très très jolie!
Electronic beats
Kyssar
Blåögon
Ha någon nära
Tu est très très jolie!
Bröst
Muskler
Leenden
Förlora sig i en man
Tu est très très jolie!

Jag har hittat någon att förlora mig själv i
Någon som har vackra ögon
Någon som har vackert leende
Någon som har en vacker halsgrop

Jag har hittat någon som får mig att må bra
Någon som inte behandlar mig som skit
Någon som inte ser ner på mig
Någon som inte gör mig feg

Jag har hittat någon
Och han är vacker
Han är min
och han är den vackraste jag någonsin träffat

Tu est très très jolie,
mon chéri!




Övriga genrer av KajsaBjörk
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-13 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KajsaBjörk
KajsaBjörk