Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solljus

Jag minns en sol.
Som skänkte värme.
Som skänkte ljus.
Samma ljus och värme,
fanns i mitt sinne.
Inga moln,
som skymde min sol.
Alltid ljust.
En molnfri himmel.
Nu råder ständigt mörker.
Min himmel täckt av svarta moln.
Den solen som jag minns,
den ser jag aldrig mer.




Fri vers av Matilda Eriksson
Läst 293 gånger
Publicerad 2009-01-13 23:44



Bookmark and Share


    baruk
Vemodsfyllda, sorgsna rader. Jag hoppas att solen ska börja lysa igen!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Eriksson