Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärtas rester

Ett brustet hjärta.
En trasig själ.
Omöjliga att laga.
Även om någon försökte,
så skulle de misslyckas.
Det finns inga bitar att sätta samman.
Krossade till oigenkännlighet.
Ett tunnt damm är det enda som finns kvar.




Fri vers av Matilda Eriksson
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-01 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Eriksson