Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Så ofantligt trött.
En känsla som tar över mig.
Vill bara sova.
Muskler som värker.
Händer som darrar.
Ögonlock som faller igen.
En fysisk trötthet.
Borde vara skapad av fysisk ansträngning.
Men min trötthet,
den kommer inifrån.




Fri vers av Matilda Eriksson
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-30 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Eriksson