Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På småtimmarna.




Håll mig..

 

håll bara lite värme omkring mig
så kan jag flyga högt

håll mig
med värme
så förmår jag vara glad




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-14 00:43



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
sinnligt flygande spröd text
Vacker
2009-01-14

  Eva Langrath VIP
All värme till dig. Andas övergivenhet.

Eva
2009-01-14

    Tea Alex
"Håll bara lite värme omkring mig
så kan jag flyga högt"

Jättefint!!!
Vacker bild du målar upp!
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Ett element-ärt behov.
2009-01-14

  Per Teofilusson
Ja, det finns tilll dig. Härifrån
2009-01-14

  Bjarne Nordbö
Sänder all värme jag kan nu i småtimman till dig.
2009-01-14

  friheten
Underbar
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger