Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Kaos och jag

Mitt liv består
av ordnat kaos
Men så igår
tog jag en paus

Jag dansade Tango
med grannens hund
Åt chips och mango
i rönnbärslund

Ja, jag till och med
skrek mot grannens hus;
"Frun, er häck är bred",
med ögon full av bus

Men igår var igår
och idag är idag
Livet därmed återgår
till kaoset kallat "Jag"




Fri vers av hawkeye
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-14 09:35



Bookmark and Share


  Marie Å
Härligt skrivet....... och kanske är det just det jag behöver göra.. ta lite paus från mitt ordnade kaos....
2009-01-14

  Carola Zettergren
:):)underhållande poesi!!!!
2009-01-14

    ej medlem längre
En uppfriskande rolig dikt.. skönt att släppa loss leklusten i full frihet.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye