Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina gränser

Se om jag kan sjunga och dansa
Testa mig om jag är vig
Se om det är lönt att löna
Eller skicka mig i dödlig strid

Vrid och vänd på mitt sinne
Sätt mig i en jurystol
Lägg resultatet på ditt minne
Skriv ner med kniv i röd viol

Ställ mig inför guds nåd
Låt mig synas från topp till tå
Följ ditt eget sinnes råd
Kasta mig eller låt mig gå




Fri vers av Ake
Läst 383 gånger
Publicerad 2005-08-25 19:10



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
oj...vanligtvis när jag läser rimdikter så rynkar jag på näsan av alla kassa nödrim jag ser, men den här var riktigt bra^^
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Ake
Ake