Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol Damm o Skräp

Lilla solen
tittar in
genom dammigt fönster

Lilla jag
kastar ut skräp

Nu ska det bli
ANNAT AV.




Fri vers av durr
Läst 236 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-14 10:49



Bookmark and Share


  Connie
I solljuset ser jag rätt igenom dammets solsystem ;)
2009-01-29

  Gunwale VIP
Ett soligt ansikte kan göra all skillnad i världen!
2009-01-19
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr