Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken härlig och solig dag

Idag spritter jag utav
glädje igen av att få
lite solsken i våran
lilla by

Har vandrat ute och
bara njutit utav solskenet
och känner längtan efter
våren vet att du ännu
dröjer ett tag innan du
kommer åter

Känner mig kärleksfull
och glad inom mig tack
vare den helt underbara
soliga dag som jag lyckligt
tagit vara på bara för jusst
idag

Kommer in med nya härliga
krafter orkar nu ta itu med
dom tråkiga sysslorna som
väntar inne i vårat hus
känner mig inspirerad igen
att få göra en riktig stor
städning idag tack vare
av solens härliga glans




Fri vers av Ann-christin
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 15:22



Bookmark and Share


  Maria T
Ännu skönare blir det när
storstädningen är klar
2009-01-15

  anits VIP
Det känns hur lycklig du är
över att solen visat sig idag
2009-01-14

  Larz Gustafsson VIP
Även jag har njutit av solskenet i Gävle.
Just nu skymmer det, men det har varit en fin dag. Hög och klar luft, perfekt promenadväder.

"Spritter" är rätta ordet.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin