Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina fötter

Jag vill tacka er mina fötter
som har tagit mig ända hit.
Om någon av er blivit trötter
så skulle jag bara ha kommit en bit.
Det skulle ha varit en helt annan sak
om jag nu hade varit längre bak.




Fri vers av stenhur VIP
Läst 881 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-14 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP