Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

L'amour

Förut kunde jag ropa ut ditt namn och
genast fylldes magen med lycka



Nu







gör bara en viskning av det





ont




Fri vers av åttabitar
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-14 19:04



Bookmark and Share


  Miss Pauline
grym
(på alla sätt)
2009-01-18

  Membran
Fint upplägg. Enkel, men stark text.
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

åttabitar
åttabitar