Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Het lust


blickar som brinner
smälter samman

hjärtslag överröstar
stakande ord

heta läppar
sökande tungor

förenar


skälvande kroppar
svepta i längtans hud

besvarar varandra




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-14 19:20



Bookmark and Share


  prinscess VIP
denna var het och erotisk
glöd av åtrå och längtan
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell