Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Jag grät inatt
Mina tårar rann ner på kudden
Var så ensam igen

Det är kallt
Köldens grepp fick mig att skrika
Men inga ord kom

Musik som hörs
Ger mig ingen ro som förr
Ekar i mitt huvud

Älskling, söta du
Mitt hjärta du värmde dessa dagar
Mina känslor du rörde

Så ensam inatt
Önskar du kunde stanna längre
Förgylla min dag igen




Fri vers av Lelle Lind
Läst 180 gånger
Publicerad 2009-01-14 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind