Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar av silver, drömmar av guld. Tänk att få omges av en kvinnas huld!







med ditt foto i telefonen drömmer jag....





så älskling!


ge mig ett finger


och jag ska .......


äta upp hela din värld




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 21:14



Bookmark and Share


  Angeldust
Tänkte just skriva vilket finger vill du ha?? det första som dök upp i huvudet detta sena timma ...kram S
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson