Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm inatt

Vargen ylar i månens sken,
där uppe på berget kan ingen skada honom,
nattens konung är fri.
och i månens sken är han det stiligaste som finns

En liten flicka med långt svart hår,
sitter på en sten ute i vattnet där ingen kan nå henne,
hon drömmer sig bort härifrån.
hon vill ha ett nytt liv, få glömma bort allt

Himmelen är orolig,
svarta moln blåser upp och regnet öser snart ner,
det blir storm inatt.
älskling, håll dig nära mig




Fri vers av rabbitheart
Läst 384 gånger
Publicerad 2004-05-29 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart