Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Contemporary feelings




I you see me crying
turn the other way around

If you her me laughing
give me a helping hand

om jag mår dåligt
så är jag sjuk

då vill jag inte blotta
min sårbara buk

när jag är glad
vill jag skratta

då får du komma
och mig gratta




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 181 gånger
Publicerad 2009-01-14 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson