Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den eviga jakten


drömspel

på källargolvets
gråa skrovligheter
vilar inför våren
de nya garnen

glänsande
senegarn
otroligt vackra
i sin fluoriserande galans

men dödens farliga
för havets inbyggare

deb gamla sanningen
att äta
eller ätas

men det är inte hela sanningen
jakten har många parametrar

och den som har den bästa hjärnan
och det största tålamodet
brukar vinna




Fri vers av tom boreland
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-14 23:31

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lyckeli
får mig att längta till vår
och havs

och bort från jakten
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland