Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tror dina "lögner"/bortförklaringar manifesterades omgående
ska du promt leka apa
så ta en om en söderhavsö

och inte om sjukhus



Nackskott; med ambulans mot sanningen

 

 

cykelväg och skalle
skakad hjärna
omskakad insikt


slagen itu

bredvid sitter hund
vilsen

matte sover
isande kallt

bortforslad på lögner
näsan i vädret och staden larmar


timmar går
resan på din lögns
vingar

tack för
semestern

gör rent hus
i helvete

sveklagrade ord
upphunna bakifrån

promenadens klubba
nackskott

givna på cyckelväg
medvetslös

stor sanning uppenbarad

aldrig mer
ta skit i ryggen


på planka forslad
nackskjuten av svar


Ande arg
Andan hos Varg - Teacher

Ylande tystnaders lystnader

Jag har Hört
Det jag vetat

 

ruiner rasar inifrån

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 08:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri