Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra perfekt som du är

Under en dalande stjärna såg jag spår av en svunnen tid
En värld ett liv i brand
Du smakade whiskeytårar och luktade grillat fläsk
Ty ur flaskan sökte du tröst och rörelse försökte bränna kroppen till ny passform
Du hörde inte viskningarna
Du vägrade förstå
Men hämtar du andan hör du universums puls som flämtar
Älskad älskad som du är




Fri vers av artscape
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 09:41



Bookmark and Share


  Lotti
mmm suger orden som ljuvaste livs konfetti
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

artscape
artscape