Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämndlystnad, Självmordstankar, Hotelser......, en thriller på TV ? Oh, nej, det är HÄR på Poeter.se, DAGLIGEN.........


"DÖDA, DÖDA, DÖDA !"

Du är ett Monster
förtjänar inte att leva
och Dina "Konster"
får mitt Inre att Krevera (!)
Du har "Besudlat Mej",
förstört Mitt Liv
också Du Lurat Mej
orsakat "Blodigt Kiv" !



Min Hämnd blir Skoningslös
Vänta Dej Ingen Nåd !
Ditt Bedrägeri är Så Skamligt !

Din Nya "Vän" är, visst , Skabrös (!)
(han) kan förvänta sig mycket Beråd (!)
jag Trägen är , slår till "Ofantligt" !



Välj Själv Hädanfärden (!)
Många sätt Finns ju
Du har Krossat Alla Värden (!)
Kanske Du Minns, Nu (?!)



Ja, så här kan Det Låta Här
I alla fall, på ett "Ungefär"
INTE ser jag nå´n MENING MED DET
BARA FÅNIGT och OTÄCKT med
så, LÄGG AV Med Dessa VIDRIGHETER
De leder, ENBART, till OTREVLIGHETER............

-------------------








Fri vers av Mats Henricson
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 09:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fram för kul
inget strul så
så något gott
du får igen
det Du sått!
2009-01-15

  zinna
Oj... ja...
Rakt på sak
grep tag i mig hårt.
tack för dit visdomsord....
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska