Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min käraste katt..


MORGONDAG


när allt plötsligt faller samman
och skärmen stirrar ut en..
och livet rusar genom hjärnan
till ekon av allt som fått vänta

förgäves

när andan fastnar i magen
och dödens begärliga blickar
stirrar ut en..
och tankarna rusar genom livet
till ekon från allt som förblev

ogjort

och ängeln sträcker sin vita hand
efter halsen..
smekningen som befriar
livet från tankarna som rusar efter

hjälp

min ängel var är du
din varma hand som
kramar livet fram..
till rysningar i kroppen efter

kärlek

min älskade min vän
din närhet din ömma blick..
dina läkande ord
blixtrar.. för

evigt

när dagen gryr..
katten vandrar till mig säger
jag är här.. bredvid dig
lägger sig, lägger mig till

ro





Fri vers av frantic
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-15 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert.. och ödmjukast finner sig denna katt dig som livskamrat.. För evigt vid din sida jag stannar...
Kram
2009-01-15

  Miss Mod
Den trognaste av vänner!
Med min Östen i famnen.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic