Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla har oro alla därför möjlighet -alla har oro alla har därför mirakel (ögonvändare fri att utnyttja, svår att hitta)




styrkan i din antivilja

 

 

i harmoni föds inga mirakler

så är gången

 

som styrkan i din antivilja

ställd i det värsta du vet

 

du är guldet glimmande på botten

i slammets kalla

i en värld av glömda mirakler

 

 

och bara för styrkan i din antivilja

hoppas jag innerligt

att det finns någon där 

 

med barfota ögon och skimrande själ

som finner din glans igen så du finner

 

att kaos är boet för nästa

mirakel

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 156 gånger
Publicerad 2010-06-18 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri