Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Mitch Alboms bok "Tisdagarna med Morrie")


Det svåraste kommer sist


det svåraste kommer sist
när vi lärt oss stå på egna ben
och klarat oss själva

när vi äntligen blivit så oberoende


ska vi lära oss
att vara beroende
för i hjälplöshet börjar
och slutar livet

att vänja sig vid
att någon ska torka en i arslet
är examensprovet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 14:28



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hmmm , det här satte igång tankarna...ännu mer känns det som om tiden emellan får ett ännu större värde..jag har boken hemma, men inte läst den ännu, kanske dags nu..
2009-01-15

  Eva Langrath VIP
Underbar liten text. Min son har bett mig läsa denna bok, som gjort starkt intryck på honom. Nu får det bli färd till biblioteket.

Eva
2009-01-15

  Per Teofilusson
äh, sjung en liten sång medan de torkar. Eller sug på kakor.
2009-01-15

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhhh fan vad härlig denna dikt varrrrrrrrrrrrrr precis så är det, underbart starkt skrivet!
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger