Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagsmorgon på östermalms tunnelbanestation

Krossat glas överallt
Spyor och piss i vart och varannan hiss
Titta där
Där ligger visst en gammal spya med spaghetti
En riktig pizza
Och här kommer jag som städare en som måste ta hand om all denna skit
Så jag frågar mig själv
Hur beter sig alla dessa människor som grisar ner så mycket
på fredagskvällen
Natten innan
Hur lyckas dom
I vilket fall som helst så städar jag upp trots att jag inte tycker
att det är någon Hit
Men det är ju mitt jobb så det är bara att ta att bita i det sura äpplet
och städa upp
Fan vad människorna skitar ner
Jävla skit

Lördagsmorgon på östermalms tunnelbanestation
Nu är jag här igen
Den som måste få stationen i en någorlunda fason inför morgondagen
Och jag gör så gott jag kan trots att jag vet att imorgon när det är söndagsmorgon
så är det likadant igen
Otacksamt
Men vad gör man
Jo
Jag städar upp …..

Ken Cassel
15/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-15 15:40



Bookmark and Share


    tramp
du är en vardagshjälte !

bra att du skrev om detta
2009-01-15

  Blåbäret
städar och håller snyggt efter grisar...hjältar
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel