Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårskorpor

Jag pillar på mina sårskorpor.
Äter lite. Tycker om skorpor.

Blöder i munnen. Möglig skorpa.
Alltid blödande skorpor.

Jag sväljer mina sårskorpor.
Enda sättet att bli av med dem.

Blöder invärtes nu.




Fri vers av Daybreaker
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-08-26 01:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jo ööhm, alltså
jag var lite trött och tramsigt flamsig inatt.

Det finns en fin vändning i din text.
Den börjar mer lättsamt,
övergår till allvar och
avslutas riktigt smärtsamt.

Några ord förstärker början, det naiva, barnsliga.
"Möglig skårpa"

"köper alltid blödande skorpor"
känns för mig inte så självklart i sitt sammanhang.
Kanske borde den raden omformuleras?

Hursomhelst, bra förmedlat på några rader!

Sedan så tycker jag att det är helt riktigt,
budskapet, att man ska konfrontera och
bearbeta sin smärta, rädsla, eller vad det nu må vara.
2005-08-26

    ej medlem längre
Alldå,
det här ä ngen kondukdiv kommndar,
det ä för send.
Mn jag har lusd att kriva ngot nabbd
(forumed upplägg ger mig inged vaaal)
Jag är dämt däppd i näsan.
Iland ä de håda,
då bukar ja pilla ud,
snokråkorna.
Jag har nämligen läsd add de innehåller nyddiga baddilusker som gör mig fisk.
Jag dror förresden add dårskårpor har samma effekd - käka på du!

Mums!

Nü ska jag narka :)
2005-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker