Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivelvisit

du kanske älskat mig
för sent
eller så älskar du mig för mycket
men på alldeles för väsentligt avstånd
för att det ska göra någon skillnad i min vardag
egentligen
så älskar jag dig tillbaks
jag låtsas bara inte om det
när hon går förbi


för vem vet
kanske kan jag få närhet
av någon annan i ditt ställe
även fast jag vet
att mitt hjärta
kommer att stanna hos dig
men frågan
är
om du inte kommer låta det ebba ut
närhelst du tröttnar
ändå




Fri vers av supersurrealist
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 18:07



Bookmark and Share


  Serafisk
Men gosh, det känns som att det skulle kunnat vara jag som skrivit denna. Du har satt ord på mina exakta tankar! Lite läskigt nästan, men jättebra skrivet från din sida.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist