Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bröllopsförsäkring


ATAVA
Försäkrar ditt bröllop om du vill

Personligen så skulle jag nog hellre vilja
Försäkra bruden

”mot besvikelser och dolda mörkade
negativa beteenden”




Fri vers av LassO
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-16 06:11



Bookmark and Share


  RogerIvan
Hmm, funderar vidare lite på det där att försäkra bruden och vad det innebär...
Besiktning med längd, vikt, friskintyg, positivitetsfaktor, surhetsfaktor mm mm...
Kanske ger ett slags ingångsvärde?
Som senare räknas ner procentuellt på årsbasis?
Är det inte så det funkar med försäkringar?
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO