Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan

Pojken sa

Mitt hjärta
Är ditt för alltid

Flickan svarade

Mitt hjärta var
Ditt innan
Vi möttes

Lämnar du mig
Imorgon så
Vänligen lämna
Mitt hjärta
Helt




Fri vers av E.Wernram
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram