Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med mera


att grilla korv

inte ens
minnenas aska
finns nu kvar
efter restaurang kattegatt

med lägornas
sträckning
mot molnen
försvann vår längtan

Getterön var förvandlad
kvar läg grundplintarna
i strandvattnet

varberg var fattigare
men noblessen
hade kallbadhuset

så vadå




Fri vers av tom boreland
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-15 23:24

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland