Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten rann ut i sanden

 

när dikten rann ut i sanden
hördes inte ett ord
tyst och stilla försvann den
tillbaka ner i vår jord

 

 




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 00:33



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Genialt!
2009-01-16

  kath
och ändå fanns den där.... som vibrationer på huden ... borta men ändå ...
2009-01-16

  Eva Langrath VIP
Porlar ner i jordenoch skänker tystnad.

Eva
2009-01-16

  Smultris
Miiii lajk

sorry det okunstruktiva men jag har inga andra ord just inatt...
2009-01-16

  Elaine.S VIP
Ord som stod för något bara försvann, sådär blir det ibland..man hör dem inte när de försvinner, men man känner dem, saknaden av dem...en fin dikt, kort men talande!!
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger