Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underlägsen

Det snurrar i huvudet
Allt omkring mig
Rusar förbi.

Mitt huvud känns lätt
Precis som att
Det inte var
Där jag är.

Stressen närmar
Sig med stora steg
Paniken växer sig
Större över mig.

Jag har aldrig
Känt mig så underlägsen
Över en sak jag har
Full kontroll över...




Fri vers av E.Wernram
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-16 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

E.Wernram
E.Wernram