Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olyckan illustrerad av dotter 16 år.


Olyckan - Anden har talat och jag skäms

 

 

så var det, och valpen 6mån var kvar vid sidan..

PANG i backen nacken kaputt yryr och plingplongbil till rusket

vinglig än

 

Andes Hammare

BANG it!!


CROW - The LAW!!! - You get what You give.

 

där fick jag så det räckte

 

sorry vännen för utskällningen

 

sorry

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 151 gånger
Publicerad 2009-01-16 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri