Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtrollad

Tittar på en solnedgång
vars ögon färgar natten
Kisar bort mot den gång
där eldar kysser vatten

Blickar försiktigt sneglar
in i förförande värld
Där inre skönhet speglar
lockar hopp till upptäcksfärd

När dagen sover tungt
är natten klarvaken
Dina ögon glöder lugnt
kärlek gränslöst naken

Tittar på en soluppgång
en älva klädd i siden
Smyckar dag med fågelsång
fångar mig och tiden




Fri vers av hawkeye
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-16 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jättefint!
2009-01-25

  Ullagulla
väldigt vackra rim....tyckte särskilt om första versens sista två rader...vet inte varför ..de bara tilltalade mig extra mycket...
2009-01-19

    ej medlem längre
Skönt flyter raderna fram.. vackert.. mjukt och på rim. Bra!
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye