Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om den högre härligheten Gud och allt det där. (Till min systerdotters dop)


En endaste liten vers

Lev gott de dagar du har,
lilla vän,
det är blott den tid vi har,
lilla vän,
högt , högt ovan molnen,
lilla vän,
ja, högt, högt ovan molnen
lilla vän,

högt där står det skrivet;

"Den som kommer till mig
skall få livet..."




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-16 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson