Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ludwig Hirsch: "Komm grosser Schwarzer Vogel")


Täck mina ögon

 

täck mina ögon natt
de svider av allt de sett
som salt svett i öppna sår
och jag kan inte blunda

täck mig med mörker
och göm mig från allt ont
bara en liten stund

det jag har kvar att säga
är inte viktigt 
så kom svarta fågel
för jag har strött socker på fönsterbrädet
och väntar dig där när frostens blommor slår ut




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 375 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-16 23:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Natten är en respeat. En refug.

Det kan väl aldrig vara en korp det handlar om...?
2009-01-17

  Maria Natasja
Bra text...
2009-01-17

    Tea Alex
för jag har strött socker på fönsterbrädet
och väntar dig där när frostens blommor slår ut

Oerhört vackert!
2009-01-17

  Eva Langrath VIP
Känslan jag får när jag läser är. Kom du bara jag är redo och inte rädd för dig. Mycket vacker text.
Eva
2009-01-17

  Elaine.S VIP
Oroliga ord som tar sig in och väcker tankar...funderar mycket på sista delen och kan inte riktigt greppa den...eller vad den står för.
2009-01-16

  zinna
Härligt vackert
sorgsent men endå mjukt...
2009-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger